– villanyszerelés felsőfokon

Riasztók

Miért is érdemes beruházni egy riasztórendszerre? Mert napjainkban sajnos a magántulajdon egyre kevésbé van biztonságban. Nehezen megszerzett értékeinket néhány perc alatt teljesen elveszíthetjük.

A riasztóberendezés sok esetben már látványával is elijeszti a hívatlan látogatót, távfelügyeletes kötés esetén pedig a biztonságiak akár tetten is érhetik a betolakodót. A rendszerek ára tehát már az első ?éles? bevetése alkalmával bőven megtérül, hiszen a beruházás összege biztosan eltörpül az elszenvedhető kárösszeg mellett. A villanyszerelési alapszerelés során a csövezési munkákat el lehet végezni, így akár a későbbiekben is meg lehet valósítani a rendszer kiépítését, amikor anyagi erőnk ezt lehetővé teszi.

Videó megfigyelő rendszerek:

A videó rendszerek a klasszikus vagyonvédelmi- és riasztóberendezéseket egészítik ki. Segítségével korszerűen kísérhetik figyelemmel az ellenőrzött területen az eseményeket. Az eseményeket rögzíteni lehet, így utólag is vissza lehet ellenőrizni, illetve riasztást is generálhatnak mozgás esetén. Családi ház esetén is alkalmazható, riasztó rendszerrel kombinálva, teljeskörű védelmet biztosít.vissza a főoldalra


Bakos Róbert Elérhetőség:
Robivill Kft., Bakos Róbert ügyvezető, mobil: 20/4292-113
Iroda: 6000 Kecskemét, Szolnoki út 33., telefon,fax: 76/329-522, mobil: 20/3186-091, email: robivill@robivill.hu

Antispam