– villanyszerelés felsőfokon

A klímák műszaki paraméterei típus szerint

Álmennyezetbe építhető modell tulajdonságai

Az iparág legalacsonyabb kivitelű berendezése 197 mm magas, ennek folytán a berendezés gyakorlatilag bármilyen meglévő álmennyezetbe vagy korábbi légcsatornába beépíthető, lényegesebb módosítás nélkül.
Rugalmas telepítési feltételek, a hosszabb légcsatornázási lehetőség. Most már rendelkezésre áll a nagyobb rugalmasság és a hosszabb légcsatorna használata, ez nagyobb távolságok esetén is lehetővé teszi a teljes körű hőmérséklet szabályozást. Szabályozható légáramlás, és szabályozható a ventilátor sebessége.

Cseppvíz elvezetés: Minden berendezésbe be van építve a cseppvíz szivattyú. Elektronikus érzékelő figyeli a víz szintjét, és automatikusan működteti a szivattyút, amikor a cseppvíz szintje emelkedni kezd.
Econofresh készlet: A Set Free berendezésskála részeként az Econofresh akár 100%-os friss levegőt is szolgáltathat, és képes arra, hogy szabad hűtést biztosítson megoldja, amikor a külső környezeti hőmérséklete alacsonyabb a belső igényelt hőmérsékletnél. 4 utas kazettás modell tulajdonságai
Új kialakítású kifúvórács: Az új kialakítású kifúvórács tervezésénél különös gondot fordítottak az elegáns megjelenésre az egyszerű szerelésre, szűrőtisztításra és gondosan ügyeltek a levegő oldali ?rövidzár? megelőzésére is.
Extra csendes működés: Különlegesen megtervezett ventilátorlapát biztosítja a lehető legcsendesebb működést. Ez nagy légszállítás mellett is alacsonyabb 35 dB(A) zajszintet is eredményez (RCI-1.0FSG2E). A berendezés alacsony kialakítása lehetővé teszi a szűk álmennyezetekbe való egyszerű beépítését.
Frisslevegő csatlakozás: A berendezés oldalán frisslevegő csatlakozás található. A frisslevegő ellátásról önálló ventilátor gondoskodik, mely a beltéri egységgel egy időben üzemel javítva a helyiség komfort érzetét.
Légcsatorna csatlakozási lehetőség: Minden berendezés rendelkezik légcsatorna csatlakozással, mellyel egy szomszéd helyiség hűtése is megoldható.

Falra szerelhető modell tulajdonságai

Kompakt kivitel: A kompakt kivitel lehetővé teszi a könnyű telepítést, a súly pedig 15%-kal csökken. Trapéz alakú lapátok átlósan vágják el a levegőt, így csökkentve a légáramlással szemben mutatott ellenállást. A kúpos lapátú ventilátorok erős légáramlást biztosítanak még alacsony fordulatszámon, és alacsony zajszinten is. Ez a modell kellemes, csendes és komfortos környezetet teremt.
Légterelő zsaluzat: A mindkét oldalon három lemezből álló légterelő zsaluzatot módosították azért, hogy az egész szobában kellemes levegőt biztosítson.
Vezeték nélküli, vagy vezetékes távszabályozóval vezérelhető: A beltéri egységet vezeték nélküli távszabályozóval szállítják, de vezetékes távvezérlő, a PC-P1HE is használható.

Mennyezetre szerelhető modell tulajdonságai

Helytakarékos kivitel: a Hitachi egyedi jellemzője Az innovatív kivitelű ventilátor és hőcserélő vezetett el napjaink ultravékony mennyezeti egységének létrejöttéhez. A tág határok között állítható szerelőkonzolok lehetővé teszik a mennyezethez való szoros illesztést, melyek még a legkisebb területen is módot adnak a telepítésre. A telepítéshez 163 mm-nél alacsonyabb függőleges hely elegendő.
Csendes működés: A mennyezeti egység fel van szerelve egy igen hatékony, többlapátos centrifugál-ventilátorral, mely erőteljes, mégis kíméletes légáramlást biztosít az egész szobában. Az áttervezett és aerodinamikailag bevizsgált terelő lapátok minimális működési zajt keltenek, még akkor is, ha a ventilátor magas fordulaton üzemel.
Könnyebb telepítés: Mivel lehetővé válik a hűtő csővezetékek több irányú vezetése, a csővezetés és telepítés jóval könnyebbé vált.
Penészgátló szűrő: A penészgátló szűrő minden berendezés szabványos felszerelése.

Padlón álló modell tulajdonságai

Helytakarékos, karcsú berendezés: mindössze 220 mm A karcsú kivitel, melynek mélysége mindössze 220 mm, lehetővé teszi, hogy a berendezést a szoba stílusának vagy szépségének megbontása nélkül szereljék fel.
Hatékony helykihasználás az ablakoknál 634 mm-es magasságával ablak elé is szerelhető, alig zavarva ablakfelületet megjelenését. Legjobb, ha peremsávba szerelik. Alacsony magasság: 630 mm.vissza a főoldalra


Bakos Róbert Elérhetőség:
Robivill Kft., Bakos Róbert ügyvezető, mobil: 20/4292-113
Iroda: 6000 Kecskemét, Szolnoki út 33., telefon,fax: 76/329-522, mobil: 20/3186-091, email: robivill@robivill.hu

Antispam