– villanyszerelés felsőfokon

Érintésvédelem

Gázkazánok, gázkonvektorok érintésvédelmi kialakításának vizsgálata

Minden újonnan létesített gázhálózatnál a szolgáltató érintésvédelmi nyilatkozathoz köti a beüzemelést. Mi ezen vizsgálatok elvégzését is vállaljuk. Elkészítjük vagy ellenőrizzük az EPH (egyenpotenciálra hozó hálózat) meglétét és gázkazán, gázbojler villamos bekötését. Konvektorok esetében az EPH vizsgálata szükséges csak.

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat gyakorisága

Érintésvédelmi felülvizsgálatot a VBSZ (Villamos Biztonsági Szabályzat) 49. §-ának (6) bekezdése szerint kommunális létesítmények, lakóházak, nyaralók valamint az ezekben lévő 30kW-nál kisebb névleges csatlakozási teljesítményű ipari és kereskedelmi fogyasztási helyek villamos berendezéseit 6 évente, minden más helyen 3 évente, valamint a villamos kéziszerszámokat 1 évente felül kell vizsgáltatni.

A biztonság szempontjából számottevő bővítés, átalakítás esetén a létesítményt ismételten felül kell vizsgáltatni. (25A-nél nagyobb névleges áramerősségű áramkör bővítésekor a bővítéssel érintett áramkört.)

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy kérdése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Munkatársaink megbízhatóak, felkészültek, rugalmasak, a probléma megoldásban nagy gyakorlattal rendelkeznek.vissza a főoldalra


Bakos Róbert Elérhetőség:
Robivill Kft., Bakos Róbert ügyvezető, mobil: 20/4292-113
Iroda: 6000 Kecskemét, Szolnoki út 33., telefon,fax: 76/329-522, mobil: 20/3186-091, email: robivill@robivill.hu

Antispam