– villanyszerelés felsőfokon

Antenna hálózatok és rendszerek szerelése

Manapság többnyire a városi kábel hálózat kiépítése a gyakori. A hálózatok kiépítése csillagponti kialakításban, jó minőségű kábellel történik. Természetesen az egyedi és műholdas, belső videó csatorna, stb. megoldások hálózatainak a szerelését is vállaljuk.

Akusztikai hálózatok kialakítása

Házimozi rendszerek akusztikai hálózatának kialakítása, egyéb beltéri akusztikai hálózat kiépítése.

Telefonhálózatok szerelése

Nem csak irodákban, de egyre több lakásban is megtalálhatók a telefon alközpontok, melyek néhány fővonal és több mellék vonal kezelésére alkalmas. Így megsokszorozzák a telefonvonalak számát, valamint lehetővé teszik a nagyobb épületek között a gyors, olcsó kommunikációt. A telefon alközponti hálózat szerelését többnyire strukturált kábelhálózat telepítésével együtt végezzük, kihasználva annak rugalmas adottságait erre a célra. Riasztóközpont használata esetén, a fővonalat azon keresztül vezetjük, közvetlen csatlakoztatás biztosítása érdekében. Ahol lehetőségünk van, ott minden esetben a csillagponti elosztással szerelünk.

Számítógép hálózatok szerelése

Több számítógép üzemeltetése esetén, a gépek között hálózat kiépítése válik szükségessé. Ennek a strukturált hálózatnak a lényege, hogy mindegyik számítógép képes a másikkal kommunikálni, így egymással nemcsak a programokat és az adatokat osztják meg, hanem alkalmasak a közös perifériák és az internet kapcsolat megosztására is. Ha szükséges, a hálózat működéséhez nélkülözhetetlen aktív eszközöket is biztosítjuk (router, switch), beállítjuk.

Szaktanácsadás

Kérjen tanácsot bármely villanyszerelési témában. Legjobb tudásunk szerint, tárgyilagosan és szakszerűen tájékozatjuk Önt.

  • villamos műszaki ellenőrzés
  • építkezés előtti szaktanácsadás
  • érintésvédelmi jellegű szaktanácsadás
  • építőipari költségvetés készítése
  • ingatlan vásárlás előtti tanácsadás, stb.
vissza a főoldalra


Bakos Róbert Elérhetőség:
Robivill Kft., Bakos Róbert ügyvezető, mobil: 20/4292-113
Iroda: 6000 Kecskemét, Szolnoki út 33., telefon,fax: 76/329-522, mobil: 20/3186-091, email: robivill@robivill.hu

Antispam